Antena 3 CNN Actualitate Medic ortoped la spitalul din Corabia acuzat că i-a pus ghipsul peste tricou unei fetițe de 4 ani

Medic ortoped la spitalul din Corabia acuzat că i-a pus ghipsul peste tricou unei fetițe de 4 ani

Un nou scandal la spitalul din Corabia, unde în urmă cu două săptămâni un bătrân a fost lăsat să stea pe jos ore întregi chiar în fața unei săli de operație, iar recent o bătrânică a murit cu zile în fața spitalului așteptând o scrisoare medicală.

Medic ortoped la spitalul din Corabia acuzat că i-a pus ghipsul peste tricou unei fetițe de 4 ani
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    25 Ian 2021   •   22:20

De data aceasta este vorba despre o fetiță de doar 4 ani, ai cărei părinți acuză un medic ortoped că nu ar fi știut să pună corect un bandaj după ce copilul și-a fracturat mâna.

Chiar tatăl acesteia a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu fetița acuzându-l pe medicul ortoped că a pus bandajul peste tricoul cu care era îmbrăcată micuța și că aceasta avea dureri.

Contactat telefonic, managerul spitalului a declarat că bandajul era pus provizoriu, iar ortopedul l-a pus peste bluza fetiței intenționat, ca să-i protejeze pielea de o eventuală erupție. În ciuda declarației, DSP Olt a efectuat un control la spitalul din Corabia și a aplicat o amendă contravențională în valoare de 4.000 de lei în cazul ortopedului, dar și în cazul unei femei căreia nu i s-a dat la timp o scrisoare medicală și a decedat. 

În cele din urmă, copilul a ajuns la spitalul din Slatina unde i s-a pus un alt bandaj care, conform părinților, nu o deranjează și îi ține mâna imobilizată corespunzător. 

O bătrânică a murit pe treptele spitalului din Corabia așteptând o scrisoare medicală

O bătrânică a murit pe treptele spitalului din Corabia așteptând o scrisoare medicală. Nepoata femeii a făcut publică pe Facebook drama sfâșietoare. Alexandra Mincis a povestit pe rețeaua de socializare că bunica sa s-a stins pe 15 ianuarie.

Rudele femeii veniseră cu ea la spital pentru o scrisoare medicală necesară pentru închirierea unui concentrator de oxigen. Din păcate, însă, bătrânica a murit la scurt timp, așteptând ca rudele sale să obțină toate parafele necesare. .

Nepoata femeii a explicat că nu au vrut să o ducă și pe bătrană în spital. S-au gândit că ar putea să rezolve partea de birocrație fără a o mai plimba pe drumuri pe femeia de 85 de ani. Dar nu s-a putut. În plus, nepoata spune că spitalul nu consideră că ar fi fost încălcat dreptul pacientului în acest caz.

"Sunt persoane care ne acuză ca vrem bani. Nu, nu vrem bani, nu am depus nicio plângere, am făcut doar public totul pentru că nu vrem să mai treacă și alte persoane prin ce am trecut noi", a povestit tânăra.

"De ce salariu aveți nevoie domnule ,,doctor", nu toți ne permitem sa va băgăm bani in buzunare. Aveam nevoie de o scrisoare de la doctorul pneumolog (Mihai xx) din Corabia pentru bunica mea de a prelungi contractul unui concentrator de oxigen. Ieri dimineață am mers cu ea la spital în căruț - i-a măsurat saturația de oxigen rezultând 67 din punctul de vedere al doctorului era buna.

Acum vine partea grea pentru ea. Trebuie sa sufle într-un tub încercând de mai multe ori nu reușește nu avea suficientă putere de a sufla. În tot acest timp doctorul era foarte recalcitrant. Răspunsul dansului a fost ca nu poate să ne dea acea scrisoare ca nu trece testul cu tubul si ca asa este legea, nu poate demonstra ca are nevoie de oxigen, cu toate ca in același spital a fost internată 10 zile tot la oxigen a stat, dar biletul de ieșire unde era specificat ca are nevoie de oxigen era egal cu 0 pentru el.

Dar o mică minune a apărut după ,,o atenție ". S-a putut face scrisoarea. Timp de aproximativ o ora bunica mea a așteptat pe holul spitalului. Mai aveam nevoie de o stampila rotundă care se afla la o asistenta. Între timp am pus-o pe bunica in mașina. Dar după încă 10 minute de așteptare inima ei sa oprit. Același doctor vine la mașină îi verifica pulsul si răspunde pe un ton foarte diferit și calm ,,da a decedat și făcusem și scrisoarea pe un an "

Din păcate a trebuit sa moară pentru ai demonstra acestui doctor ca ea are nevoie de oxigen", a scris nepoata femeii, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: spital Corabia corabia
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close