Antena 3 CNN Actualitate Scandal cu împuşcături în trafic. Două persoane au fost rănite

Scandal cu împuşcături în trafic. Două persoane au fost rănite

Scandal cu împuşcături în trafic. Două persoane au fost rănite
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    29 Aug 2012   •   14:45

Doi bărbaţi au fost răniţi, miercuri, în urma unui conflict în trafic soldat cu împuşcături, la Balş, în judeţul Olt. Victimele au fost împuşcate cu un pistol cu bile.

Şase persoane au fost duse la audieri, la Poliţia Balş, după ce au fost implicate într-un conflict.

Scandalul a izbucnit în jurul orei 13.00 pe podul din Balş, între patru persoane aflate într-un autoturism înmatriculat în Dolj şi doi localnici aflaţi într-o altă maşină, potrivit Mediafax.

Conflictul, în timpul căruia un bărbat aflat în maşina înmatriculată în Vâlcea a tras cu un pistol cu bile, a avut loc la câteva zeci de metri distanţă de sediul poliţiei din localitate, astfel că poliţiştii au putut să intervină la timp pentru a aplana scandalul.

"Incidentul a izbucnit la nici 50 de metri de sediul Poliţiei, astfel că poliţiştii au intervenit la timp i-au încătuşat şi i-au dus la secţie pentru a da declaraţii pe toţi cei şase membri ai celor două grupuri. În timpul scandalului a fost folosit un pistol cu bile deţinut în mod legal de una dintre persoanele care se afla în maşina de Vâlcea, rănind uşor doi pasageri din celălalt grup, fără a fi necesară transportarea acestora la spital ", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, comisar-şef Mariana Tudor.

Conform sursei citate, până acum nu se cunosc motivele acestui scandal, achetatorii mergând atât pe varianta unei reglări de conturi pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, cât şi pe ipoteza unui conflict spontan izbucnit în trafic între şoferi.


×
Subiecte în articol: impuscaturi pistol cu bile raniti Olt
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close