Antena 3 CNN Actualitate Scandal de Ziua Marinei. Miron Cozma, implicat într-un incident cu forţele de ordine

Scandal de Ziua Marinei. Miron Cozma, implicat într-un incident cu forţele de ordine

Scandal de Ziua Marinei. Miron Cozma, implicat într-un incident cu forţele de ordine
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    15 Aug 2011   •   11:08

Scandal la manifestaţiile de Ziua Marinei, la Constanţa. Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, a fost implicat într-un incident cu forţele de ordine. În incident, a fost implicat şi liderul revoluţionarilor din Constanţa, Nicolae Mavrodin. Liderul revoluţionarilor constănţeni a fost transportat la spital, după ce i s-a făcut rău în urma incidentului.

Fostul lider al minerilor Miron Cozma şi liderul revoluţionarilor constănţeni au fost îndepărtaţi de jandarmi de pe faleza Cazinoului din Constanţa, după ce au vrut să protesteze prin portavoce faţă de preşedintele Traian Băsescu, strigând "Jos Băsescu", informează Mediafax.

Ei au fost scoşi afară din mulţime de către jandarmi, liderul revoluţionarilor constănţeni, Mavrodin, căruia i s-a făcut rău, având nevoie de îngrijiri medicale. Până la sosirea ambulanţei, liderul revoluţionarilor a fost întins pe jos şi stropit cu apă.

 

 


Incidentul s-a produs în timp ce ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, susţinea un discurs.

Un incident similar a avut loc cu o zi în urmă, când ceremonialul de depuneri de coroane organizat de Forţele Navale cu ocazia Zilei Marinei, la Monumentul "Crucea Marinarilor" din Constanţa, a fost perturbat de reprezentanţii revoluţionarilor, care, supăraţi că nu au fost incluşi în program, au aruncat în mare coroana pe care o pregătiseră.

Manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Marinei, la 151 de ani de la înfiinţarea Forţelor Navale Române moderne, au început în jurul orei 10.00, atunci când oficialităţile au fost întâmpinate de garda de onoare şi de muzică militară.
 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close