Antena 3 CNN Actualitate Scandal la filtrul de intrare în zona de carantină. Un bărbat din Galați a fost internat direct la psihiatrie

Scandal la filtrul de intrare în zona de carantină. Un bărbat din Galați a fost internat direct la psihiatrie

Scandal noaptea trecută în filtrul instituit la intrarea în zona de carantină din localitatea Ivești. Un bărbat în vârstă de 40 ani, din Ivești a fost reținut de jandarmi și transportat apoi la Spitalul de Psihiatrie din Galați după ce început să strige și să amenințe jandarmii și polițiștii.

Scandal la filtrul de intrare în zona de carantină. Un bărbat din Galați a fost internat direct la psihiatrie
Sursa foto: Pexels
de Dan Gabor    |    17 Oct 2020   •   18:32

Deși oamenii legii i-au cerut acestuia să meargă acasă, acesta a refuzat și a continuat să facă scandal. După ce i s-a adus la cunoștință faptul că va fi sancționat cu amendă în valoare de 1.100 lei pentru proferarea de injurii, provocare de scandal, tulburarea liniștii publice și nepurtarea măștii de protecție în zona de carantină, bărbatul a plecat spre domiciliu.

Surpriză, însă. Acesta a revenit cu cu chef de scandal câteva ore mai târziu și a început să șicaneze forțele de ordine și să amenințe cu relațiile sale. Nemulțumirea bărbatului era legată măsurile epidemiologice luate de către autorități și de carantinarea unui cartier din comuna Ivești, unde incidența cazurilor de COVID-19 este peste 3/1.000 de locuitori.

Întrucât bărbatul nu a vrut să înceteze scandalul, oamenii legii l-au încătușat și au solicitat un echipaj medical care l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie din Galați, unde specialiștii au dispus internarea acestuia.

×
Subiecte în articol: Ivești scandal jandarmi COVID-19
Parteneri
Vladimir Putin, primele declaraţii după discuţiile cu Xi Jinping
x close