Antena 3 Actualitate George Simion şi Virgil Popescu, o nouă "rundă" la Parlament: "Ia uite-l pe hoţul Virgil!" | "Paşol na turbinca, Iuri!"

George Simion şi Virgil Popescu, o nouă "rundă" la Parlament: "Ia uite-l pe hoţul Virgil!" | "Paşol na turbinca, Iuri!"

de Dana Musceleanu    |    18 Mai 2022   •   12:06
George Simion şi Virgil Popescu, o nouă "rundă" la Parlament: "Ia uite-l pe hoţul Virgil!" | "Paşol na turbinca, Iuri!"

O nouă zi de dezbateri ale legii offshore la Parlament, un nou schimb de replici acide între liderul AUR George Simion şi ministrul Energiei Virgil Popescu.

Ziua şi scandalul în Parlamentul României. George Simion, şi-a început discursul legat de legea offshore jignindu-l pe ministrul Energie, Virgil Popescu, pe care l-a catalogat în câteva rânduri drept hoţ şi chiar eroare a naturii.

"Ia uite-l pe hoţul Virgil ce stă aici în prima bancă... Hoţul Virgil, această eroare a naturii care vinde pe gratis...", a clamat liderul AUR, în timp ce de la prezidiu a fost atenţionat că i se va opri microfonul.

Replica ministrului Energiei a venit după câteva minute:

Îi voi spune doar atat: Paşol na turbinca, Iuri!

Virgil Popescu a folosit parafrazarea unei expresii celebre din povestea lui Ion Creangă "Ivan Turbincă", făcând aluzie la spiritul pro-rus pe care l-ar avea Geroge Simion. 

 Legea offshore a fost aprobată miercuri de Camera Deputaților cu 248 voturi „pentru” și 34 „împotrivă”.

După ce ședința s-a încheiat, ministrul Energiei, Virgil Popescu, ar fi trebuit să susțină o declarațuie de presă, însă aceasta a fost anulată pentru că era urmărit de liderul AUR, deputatul George Simion.

„Îl escortez afară. E un hoț. Hoțul, ministrul Energiei”, a spus George Simion.

Ministrul Energiei a încercat să plece cu liftul, dar George Simion l-a însoțit, continuând să-i adrese cuvinte jignitoare. Ulterior, Popescu a plecat prin altă parte, urmărit de Simion.

 

 

×
Subiecte în articol: parlament George Simion Virgil Popescu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close