Antena 3 CNN Actualitate Scandal în Comisia SRI pe audierea lui Maior. Deputat USR, plângere împotriva lui Claudiu Manda

Scandal în Comisia SRI pe audierea lui Maior. Deputat USR, plângere împotriva lui Claudiu Manda

Scandal în Comisia SRI pe audierea lui Maior. Deputat USR, plângere împotriva lui Claudiu Manda
29 Aug 2018   •   20:54

Scandal uriaș în Comisia de control a SRI. Reprezentantul USR a anunțat că-i va face reclamație lui Claudiu Manda din cauza deciziei de a fi chemat George Maior pentru audiere în Comisie. 

Lucian Stanciu Viziteu este deputatul USR care a explicat de ce consideră că președintele Comisiei de control a SRI ar fi încălcat regulamentul. 

„Când va începe sesiunea, voi depune această plângerea pentru că Claudiu Manda, alături de colegii lui din conducerea acestei comisii, ignoră complet și încalcă regulamentul care spune că președintele va propune spre aprobare diverse acțiuni, inclusiv aceste audieri. Este inacceptabil în 2018 să aflăm din presă pe cine vom audia și pe ce subiect”, a spus deputatul USR. 

Reacția lui Claudiu Manda după afirmațiile deputatului USR:

„Este într-o mare eroare, dar nu am de gând să-i dau un răspuns. Noi imediat după ce l-am audiat pe Maior, am decis că va fi nevoie de o altă audiere a domnului Maior și să vedem când o facem. Am și primit la momentul respectiv o adresă către domnul Maior la Ambasadă și către MAE să stabilească, în funcție de calendarul domnului Maior, o întâlnire să clarificăm aspecte care îl vizează”, a spus Claudiu Manda la Antena 3. 

 

 

×
Subiecte în articol: comisia SRI scandal Claudiu Manda
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close