Antena 3 CNN Actualitate Scandal în PMP! Robert Turcescu cere excluderea a trei consilieri

Scandal în PMP! Robert Turcescu cere excluderea a trei consilieri

Scandal în PMP! Robert Turcescu cere excluderea a trei consilieri
Sursa foto: Foto: Facebook
21 Sep 2016   •   19:00

Este scandal în PMP, după votul din cadrul Consiliului General al Primăriei Municipiului București în care s-a decis intrarea în insolvență a RADET.

Deşi a cerut ferm ca toţi cei şase consilieri PMP să nu voteze, trei dintre aceştia i-au încălcat ordinele șefului PMP pe București, Robert Turcescu. Drept pentru care acesta a propus excluderea lor.

”Voi cere excluderea lor din partid! Povestea pe scurt: în CGMB suntem patru consilieri generali aleşi pe listele PMP la care, teoretic, după fuziunea PMP-UNPR ni s-au mai adăugat doi colegi de partid via UNPR. Deci şase. Azi am decis în calitate de lider de grup să părăsim şedinţa în desfasurare a CGMB din mai multe motive: ordinea de zi populistă întocmită de Firea, atitudinea sfidătoare şi obraznică a majorităţii PSD-ALDE faţă de ceea ce înseamnă dezbaterea democratică într-un astfel de for. Din cei şase consilieri generali PMP, trei au decis să rămână în şedinţă. Evident, vorbim de cei doi "colegi" veniţi de la UNPR ( Florentina Gherghiceanu şi Mihai Varză), dar şi de Lucian Iliescu. În următoarea şedinţă a forurilor de conducere ale PMP voi propune excluderea lor din partid. PMP nu este şi nu trebuie să fie asociat cu majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General, o majoritate care se dovedeşte pe zi ce trece a fi din ce în ce mai toxică pentru Bucureşti!”, a scris Robert Turcescu pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: PMP Robert Turcescu
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close