Antena 3 CNN Actualitate Scandal în ședința Parlamentului, după ce Marcel Ciolacu și Victor Ponta au refuzat să poarte masca. Orban: "Ei se consideră deasupra legii"

Scandal în ședința Parlamentului, după ce Marcel Ciolacu și Victor Ponta au refuzat să poarte masca. Orban: "Ei se consideră deasupra legii"

Premierul Ludovic Orban a declarat că liderii PSD și Pro România, respectiv Marcel Ciolacu și Victor Ponta, ar putea fi amendați pentru că nu au purtat masca în spații închise.

Scandal în ședința Parlamentului, după ce Marcel Ciolacu și Victor Ponta au refuzat să poarte masca. Orban: "Ei se consideră deasupra legii"
18 Mai 2020   •   21:49

„Pot fi amendați. Oricum, un comportament total incorect, din partea unora care se pretind lideri. (...) A fost o decizie a lor să nu poarte mască. Ei se consideră deasupra legii. Este foarte ilustrativă pentru mentalitatea lor în raport cu legea”, a spus Orban, la un post de televiziune.

Și liderul deputaților PNL, Florin Roman, i-a amintit lui Marcel Ciolacu obligativitatea măștii în spațiile închise. „Chemați-l pe Vela să mă aresteze”, a replicat Ciolacu. Roman a cerut dezinfectarea tribunei și microfonului folosite de antevorbitorii săi.

Orban l-a criticat de asemenea pe șeful PSD pentru că nu folosește exemplul personal.

„Domnule preşedinte Ciolacu, domnule lider al PSD, respectaţi regulile! Regula este ca în spaţii închise să purtăm mască. Cum aţi vrea ca românii să respecte regulile pe care le stabilim, în condiţiile în care lideri importanţi din Parlament nu respectă aceste reguli?”, a spus Orban, la finalul ședinței Parlamentului.

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close