Antena 3 CNN Actualitate Scandal în Suceava: Zeci de oameni s-au îmbrâncit cu jandarmii. Vezi motivul

Scandal în Suceava: Zeci de oameni s-au îmbrâncit cu jandarmii. Vezi motivul

Scandal în Suceava: Zeci de oameni s-au îmbrâncit cu jandarmii. Vezi motivul
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Sep 2011   •   14:16

Zeci de localnici din Scheia, judeţul Suceava, s-au  îmbrâncit cu mascaţii şi cu jandarmii care au venit să asigure paza constructorilor ce realizează ruta ocolitoare a Sucevei. Oamenii sunt nemulţumiţi de faptul că sunt expropriaţi la un preţ prea mic, de 1,3 lei pe petru pătrat, în timp ce pe acelaşi şantier, în alte locaţii s-a plătit anul trecut chiar şi 20 de euro pe mp.

Protestatarii au vrut să se pună în faţa utilajelor şi să oprească lucrările, mai ales pentru că, oficial, încă nu au vândut terenurile şi acuză constructorii de tulburare de posesie. Nu au reuşit însă, fiind luaţi pe sus de către forţele de ordine. Nu se vor lăsa uşor, promit protestatarii, şi spun că vineri vor veni şi mai organizaţi.

Aceste lucrări sunt îngreunate de mai multă vreme, motivul fiind cel al cuantumului despăgubirilor. În urmă cu două zile, un protestatar l-a ameninţat chiar pe Prefectul Sucevei, Sorin Arcadie Popescu, şi l-a numit „bulangiu", motiv pentru care acestuia i s-a întocmit un dosar penal pentru ultraj contra bunurilor moravuri.


×
Subiecte în articol: scandal Suceava jandarmi
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close