Antena 3 CNN Actualitate Scandal în trafic: Jandarmi snopiţi în bătaie şi ameninţaţi cu sabia

Scandal în trafic: Jandarmi snopiţi în bătaie şi ameninţaţi cu sabia

Scandal în trafic: Jandarmi snopiţi în bătaie şi ameninţaţi cu sabia
Sursa foto: Foto: ilpvideo.com
06 Oct 2011   •   07:45

Şicanările în trafic nu ţin cont de funcţie. Maşina unor jandarmi constănţeni a fost blocată în trafic de un tânăr furios. S-a supărat pentru că a fost depăşit, a coborât cu o bâtă, a început să lovească maşina în care se aflau oamenii legii. Unul dintre jandarmi a sunat la 112. Colegul său a ajuns la spital, iar agresorul a ajuns pe mâinile poliţiştilor.

Cei doi jandarmi se întorceau de la serviciu. La un moment dat, au depăşit o maşină, motiv de furie pentru şoferul acesteia, care a început să-i urmărească. I-a ajuns şi a coborât din maşină, însoţit de un alt individ, înarmaţi cu bâte. Au lovit maşina jandarmilor până au distrus-o. În urma altercaţiei, unul dintre jandarmi a ajuns la spital.

Bărbaţii au folosit şi o sabie pentru a-i speria pe jandarmi. Unul dintre agresori a reuşit să fugă, însă celălalt a ajuns la poliţie, unde a dat declaraţii toată noaptea.

Bărbatul reţinut nu a vrut să vorbească cu jurnaliştii. Anchetatorii i-au verificat şi autoturismul de lux în căutarea bâtelor pe care le-au folosit.

Jandarmul rănit este acum în afara oricărui pericol. Tânărul reţinut şi-a recunoscut vina, dar nu a dat amănunte despre complicele său. Pe numele lui s-a deschis un dosar penal pentru tâlhărie, distrugere şi vătămare corporală. Magistraţii vor decide dacă va fi cercetat în stare de libertate sau îi vor da un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

 


×
Subiecte în articol: jandarmi bătaie trafic sabie
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close