Antena 3 CNN Actualitate Scandal în Vrancea, după ce un bărbat a lovit o elevă la o școală. De la ce a pornit conflictul 

Scandal în Vrancea, după ce un bărbat a lovit o elevă la o școală. De la ce a pornit conflictul 

Scandal în Vrancea, după ce un bărbat a lovit o elevă la o școală. De la ce a pornit conflictul 
05 Dec 2019   •   15:58

Un bărbat din Mărăşeşti este cercetat de poliţişti după ce acesta ar fi lovit o elevă de la o şcoală din localitate, ca urmare a unui conflict izbucnit între aceasta şi fiica bărbatului reclamat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 4.12.2019, ora 15,30, Poliţia Oraşului Mărăşeşti a fost sesizată prin apel SNUAU 112, de către o femeie din oraş, cu privire la faptul că are unele neînţelegeri cu părinţii unei fete, la o şcoală din localitate. Cu ocazia deplasării la faţa locului, a fost identificată apelanta, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că fiica acesteia, în vârstă de 11 ani, ar fi fost lovită de către tatăl unei colege de şcoală, în urma unui conflict ce avusese loc în acea zi, în clasă, între cele două minore", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Minora a ajuns la UPU Focşani, fiind diagnosticată, conform buletinului de presă al spitalului, cu "contuzie genunchi drept prin lovire cu un corp dur".

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 

 

 

×
Subiecte în articol: Vrancea minora dosar penal
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close