Antena 3 CNN Actualitate Scandal încheiat cu spitalizare, între trei sudanezi de la Centrul pentru Refugiaţi din Timişoara

Scandal încheiat cu spitalizare, între trei sudanezi de la Centrul pentru Refugiaţi din Timişoara

Scandal încheiat cu spitalizare, între trei sudanezi de la Centrul pentru Refugiaţi din Timişoara
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Aug 2011   •   08:31

Un scandal izbucnit la Centrul de Tranzit pentru Refugiaţi din Timişoara s-a încheiat la spital. Trei sudanezi s-au luat la ceartă şi şi-au făcut dreptate cu un cuţit.

Doi dintre ei au fost răniţi iar cel de al treilea, care s-a manifestat violent şi nu a putut fi potolit de poliţişti, a fost imobilizat şi transportat la Spitalul de Psihiatrie.

Cei trei sudanezi aflaţi în Centrul de Tranzit pentru Refugiaţi se certau de mai multă vreme, dar marţi seara lucrurile au scăpat de sub control când unul dintre ei a scos un cuţit. Unul dintre bărbaţi s-a ales cu mai multe plăgi şi a fost transportat cu Ambulanţa la spital. Din fericire, nici una dintre răni nu i-a pus viaţa în pericol.

Cel de al doilea bărbat a fost rănit uşor la o mână şi nu a fost nevoie de internare.

Bărbatul care şi-a rănit compatrioţii a fost extrem de violent nu doar cu reprezentantii centrului, ci şi cu politiştii, care au fost nevoiţi să îl lege.

Sudanezul urmează să fie supus unei expertize psihiatrice, iar politiştii au început o anchetă pentru a stabili exact de la ce a început scandalul.



×
Subiecte în articol: Timisoara ambulanta spital scandal
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close