Antena 3 CNN Actualitate Scandal la înmormântarea lui Mihai Șora! | Fiul său, dezvăluiri incendiare despre cum era controlat filosoful de soția sa cu 56 de ani mai tânără

Scandal la înmormântarea lui Mihai Șora! | Fiul său, dezvăluiri incendiare despre cum era controlat filosoful de soția sa cu 56 de ani mai tânără

Unul dintre fii lui Mihai Șora a făcut dezvăluiri uluitoare astăzi, la înmormântarea tatălui său. Bărbatul o acuză pe soția filosofului, cu 56 de ani mai mică decât el că îl controla pe Mihai Șora. Preoții l-au redus la tăcere.

Scandal la înmormântarea lui Mihai Șora! | Fiul său, dezvăluiri incendiare despre cum era controlat filosoful de soția sa cu 56 de ani mai tânără
Sursa foto: Facebook | Tom Șora | Hepta | Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Ioana Mircea    |    28 Feb 2023   •   18:47

Tom Șora este unul dintre cei doi copii rămași în viață ai filosofului Mihai Șora. În cadrul cuvântării pe care a susținut-o azi la înmormântarea tatălui său, Mhai Șora, de la Biserica Albă, Tom Șora a făcut o serie de dezvăluiri despre ultima soție a filosofului.

Acestea conduc către ideea că tatăl său a fost controlat în ultimul deceniu de viață, de când datează și relația și apoi căsnicia pe care filosoful a avut-o cu Luiza Palanciuc.

Tom Șora a afirmat de asemenea că nici măcar nu a fost anunțat de Luiza Palanciuc de decesul tatălui său. În timp ce acesta făcea următoarele dezvăluiri, preoții l-au readus la tăcere spunând: “Nu aici, e slujba de înmormântare”. 

Citește și: Mihai Şora va fi înmormântat marţi. Sicriul va fi depus la Biserica Albă | "Iubitule, nu știu unde ești, în ce colț din București, într-o cameră rece"

“Nu aș fi venit să țin acest discurs dacă nu m-aș fi simțit obligat să fac lucrul ăsta. E spontan, nu l-am pregătit, l-am improvizat acum, dar am de spus niște lucruri care trebuie spuse, chiar dacă aici s-au spus numai lucruri foarte frumoase; eu voi spune alte lucruri. Scurte.

Am aflat de moartea tatălui meu, cu totul întâmplător, și anume, o cunoștință a surorii mele a citit pe Facebook, că a murit tatăl meu. Și atunci, sora mea, sâmbătă seara, mi-a spus că a murit tatăl nostru. Deci nu am fost înștiințat că a murit, am aflat cu totul întâmplător.

Relația noastră, a familiei noastre cu tatăl nostru a fost sistematic împiedicată în ultimii 10 ani. Nu am putut lua legătura cu el nici telefonic, nici prim mail, a fost blocată. Nu puteam să dau telefon să vorbesc cu el, eram cenzurat. Am încercat de nenumărate ori în acești zece ani să iau contat cu el, nu am putut.

Acum trei ani am făcut o chestie specială: am venit neanunțat când erau demonstra’iile din august, din 2019, am venit spontan și acolo, practic, în piață, am vorbit cu tatăl meu și printr-o minune am reușit să ne întâlnim de două ori într-un local, nu acasă.

Și acolo am vorbit și a fost destul de bine ce am vorbit și am sperat că relația se va normaliza și că voi putea vorbi din nou, normal, la telefon, personal, cu tatăl meu care acum trei ani era lucid, se putea vorbi foarte bine cu el. De vreo două săptămâni când m-am întors în Germania, am dat telefon să văd ce mai face. Imposibil, nu am putut vorbi cu el”, a spus Tom Șora în cadrul slujbei de înmormântare.

Intervenția lui Tom Șora poate fi urmărită în materialul video următor de la minutul 1.24.00.

×
Subiecte în articol: Mihai Sora
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close