Antena 3 CNN Actualitate Scandal între un taximetrist și ”pasagerul” adormit pe banchetă. Ce apare la finalul filmării i-a lăsat pe toți fără cuvinte (VIDEO)

Scandal între un taximetrist și ”pasagerul” adormit pe banchetă. Ce apare la finalul filmării i-a lăsat pe toți fără cuvinte (VIDEO)

Scandal între un taximetrist și ”pasagerul” adormit pe banchetă. Ce apare la finalul filmării i-a lăsat pe toți fără cuvinte (VIDEO)
07 Dec 2018   •   19:08

Un clip filmat de un taximetrist din Cluj și ajuns pe internet surprinde momentul în care șoferul îl ia la rost pe pasager pentru că acesta refuză să-i plătească cursa. 

”Domnule, mie îmi dai banii!” - i-a spus șoferul pasagerului la începutul clipului.

”Pe mine nu mă interesează de unde îi scoţi, ce faci, chemi pe cineva să plătească. Dacă nu, îţi jur că o să iasă nasol!”, a mai spus șoferul.

Ca să-l determine să-i plătească cursa, șoferul îl amenință că sună la poliție. 

”Fă bine să scoţi banii şi îmi plăteşti cursa. Măcar cât e acum şi după aia vedem dacă mai mergi undeva. Du-te acum şi scoţi bani şi îmi plăteşti acum. Nu mă interesază cine eşti tu în Mănăşturul ăsta (n.r. cartier). Nu sunt curios, nu am crescut în puf ca alţii, cunosc şi eu lume din Mănăştur şi nu îmi e frică de tine, crede-mă! Şi dacă nu plăteşti cursa, crede-mă că o să iasă nasol”, pare din ce în ce mai supărat șoferul.

”Bă, m-ai plimbat în tot Clujul, ai mâncat în maşină, ai băut şi acum dormi pe banchetă. Fă bine, scoală-te şi plăteşti cursa.... Ia uite, 115 lei pe ceas şi el încă tot doarme”, mai spune șoferul. 

În cele din urmă, mută camera spre pasager, care se dovedește a fi o pisică. 

×
Subiecte în articol: scandal taximetrist adormit
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close