Antena 3 CNN Actualitate ”Postare jenantă a jandarmeriei Vrancea”. Reacția dură a salvatorilor montani după ce jandarmii s-au lăudat cu o acțiune făcută de Salvamont

”Postare jenantă a jandarmeriei Vrancea”. Reacția dură a salvatorilor montani după ce jandarmii s-au lăudat cu o acțiune făcută de Salvamont

Este scandal între salvamontiștii și jandarmii din Vrancea, după intervenția pentru salvarea a 12 persoane blocate de o viitură, în comuna Nereju.

”Postare jenantă a jandarmeriei Vrancea”. Reacția dură a salvatorilor montani după ce jandarmii s-au lăudat cu o acțiune făcută de Salvamont
de Laura Dinu    |    22 Iun 2021   •   09:41

”Astăzi, 19 iunie, un echipaj de jandarmi montani din cadrul Jandarmeriei Vrancea a intervenit în sprijinul pompierilor în Punctul Frumoasele, de pe raza comunei Nereju, pentru salvarea și evacuarea unor persoane ce au rămas izolate din cauza formării unui torent de apă, pe albia râului Zăbala.

După multe ore, misiunea s-a încheiat cu succes, iar cele 12 persoane au fost transportate în siguranță în localitatea Nereju”, este postarea care a a stârnit reacția salvatorilor montani. 

Salvamontiștii spun însă că jandarmii se laudă cu acțiunea de salvare, făcută, de fapt, de ei. Aceștia mai spun că tot ei au realizat sistemul de evacuare, iar echipamentul de evacuare a fost tot al lor. 

La finalul postării, salvatorii montani sugerează și că jandarmii ar putea să le mulțumească pentru ajutor. 

”Postare jenanta a jandarmeriei Vrancea, care se lauda cu acțiunea de salvare făcută de Salvamont, fără sa nominalizeze acest fapt. SALVAMONT Vrancea a realizat sistemul de evacuare, întreg echipamentul folosit a aparținut Salvamont, un salvamontist a trecut râul la cei surprinși de viitura, le-a pus hamuri de salvare pe ei și i-a asigurat pe tiroliană. Dar, așa e când privitorii se cred mari salvatori. Jenanta atitudine domnilor jandarmi, eroi la privit!

Și puteați sa ne aduceți și mulțumiri ca v-am salvat drona pe care ați manevrat-o atât de profesional încât ați dat cu ea în apa, dar, dacă nu eram noi sa o recuperăm nu mai aveați cu ce imagini sa va lăudați abilitățile de cameramani”, spun cei de la Salvamont. 

×
Subiecte în articol: jandarmi Salvamont
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close