Antena 3 CNN Actualitate Scandal la o primărie din Teleorman. Oamenii cer repunerea în funcţie a primarului demis (VIDEO)

Scandal la o primărie din Teleorman. Oamenii cer repunerea în funcţie a primarului demis (VIDEO)

Scandal la o primărie din Teleorman. Oamenii cer repunerea în funcţie a primarului demis (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Antena 3
12 Iul 2010   •   14:08

Scandal la primăria din Troianul, judeţul Teleorman. Oamenii sunt nemulţumiţi că prefectul l-a demis pe primar, pe motiv că ar fi preşedinte la asociaţia agricolă. Deşi instanţa i-a dat câştig de cauză primarului, prefectul l-a demis şi a două oară, pe acelaşi motiv. Localnicii protestează şi spun că nu vor un alt primar.

Teodor Niţulescu, prefectul judeţului Teleorman, l-a demis în ianuarie pe primarul din Troianul, Marian Tudorică, invocând starea de incompatibbilitate în care s-ar afla acesta. Primarul se apără şi spune că este doar preşedinte onorific al unei asociaţii agricole. Omul a obţinut dreptate în instanţă. Pentru Teodor Niţulescu decizia a două instanţe nu a contat, însă. Liviu Dragnea, preşedintele consiliului judeţean Teleorman, spune că a cerut demiterea prefectului.

?Le-am cerut lui Emil Boc şi lui Blaga, oficial şi personal să-l schimbe pe omul ăsta pt că judeţul Teleorman a ajuns un fel de Kososvo personal al lui Niţulescu? a spus secretarul general al PSD.

Abuzurile lui Teodor Niţulescu sunt cunoscute în judeţ şi au fost reclamate şi de alte persoane.

Antena 3

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea prefect primar
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close