Antena 3 CNN Actualitate Scandal la primăria Mangalia. Noul edil nu a fost lăsat să intre în instituţie

Scandal la primăria Mangalia. Noul edil nu a fost lăsat să intre în instituţie

Scandal la primăria Mangalia. Noul edil nu a fost lăsat să intre în instituţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Dec 2011   •   10:15

Preşedintele Partidului Conservator din Constanţa a mers astăzi la Primăria Mangalia cu executorul judecatoresc să-şi preia atributiile de primar. Deşi are toate actele în regulă, Ion Mincă nu a avut acces în sediu din cauza primarului recent destituit.

La intrarea în primărie, s-a creat o busculadă între jurnalişti şi forţele de ordine, care nu au permis accesul presei, informează Mediafax.

"Consiliul Local a făcut o şedinţă de îndată în care a decis ca Sorin Andrei să fie numit primar, însă nu există niciun ordin emis de prefect în acest sens. Refuză, fără nicio explicaţie, să-mi predea ştampila de primar. Nu am reuşit să ajung la etajul 1, uşile sunt încuiate", a spus Ion Mincă.

 


În cazul în care nu va reuşi să intre în posesia ştampilei, Mincă va face plângere penală împotriva reprezentanţilor Primăriei Mangalia.

Prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, a anunţat, în 24 noiembrie, că atribuţiile de primar al municipiului Mangalia au fost preluate de liderul PC Constanţa, Ion Mincă, după ce edilul Mihai Claudiu Tusac a fost eliberat din funcţie.

În aceeaşi zi, consilierii locali din municipiul Mangalia l-au votat pe liberalul Sorin Andrei în funcţia de viceprimar al oraşului.
 











 

 




 




×
Subiecte în articol: mangalia
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close