Antena 3 CNN Actualitate Scandal lângă Parlament, între un bărbat şi un echipaj de jandarmi. Individul a fost amendat

Scandal lângă Parlament, între un bărbat şi un echipaj de jandarmi. Individul a fost amendat

Scandal lângă Parlament, acolo unde un bărbat a fost imobilizat de jandarmi, după ce acesta i-ar fi înjurat și a arătat semne obscene echipajului aflat la semafor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Ian 2024   •   16:34

Incidentul a avut loc în data de 12.01.2024, în jurul orelor 23:30, la intersecția străzilor Bogdan Petriceicu Hașdeu și Izvor.

Potrivit Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, bărbatul în cauză a adresat injurii și semne obscene echipajului de jandarmi aflat în staționare la semafor.

"Din acest motiv, jandarmii au procedat la stabilirea identității persoanei în cauză și la aplicarea măsurilor legale care se impun, timp în care bărbatul a încercat o acțiune de victimizare pentru intimidarea forțelor de ordine.

Menționăm faptul că împotriva persoanei nu au fost folosite forța sau mijloacele din dotare.

Astfel, persoana în cauză, în vârstă de 26 de ani, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, în conformitate cu prevederile art. 2, pct. 1 din Legea nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare", transmite Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

×
Subiecte în articol: scandal jandarmi parlament
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close