Antena 3 CNN Actualitate Un polițist băut și-a încărcat butelia la o stație GPL, apoi a lovit cu mașina un om care-l certa

Un polițist băut și-a încărcat butelia la o stație GPL, apoi a lovit cu mașina un om care-l certa

Un polițist de frontieră este cercetate penal și disciplinar, după ce, fiind băut, și-a încărcat butelia la o stație GPL, apoi a lovit cu mașina un martor care îl certa.

de Georgiana Adam    |    04 Dec 2023   •   21:19

Incidentul a avut loc în localitatea constănțeană Techirghiol. Îmbrăcat în uniformă, polițistul de frontieră încearcă să încarce o butelie de aragaz la o stație GPL, aflată în imediata apropiere a locuințelor.

În acel moment, localnicii încep să-l certe, iar omul legii încearcă să riposteze verbal, apoi se urcă în mașină ca să plece.

Însă pe capota mașinii s-a urcat un bărbat care încerca să-l împiedice pe polițist să plece. Acesta alunecă și cade pe asfalt.

Chiar și așa, polițistul își continuă drumul spre locul de muncă, deoarece intra în tură. Acolo l-au găsit și polițiștii de la Rutieră, după ce l-au testat cu alcooltestul și au constatat că era băut. Alcoolemia acestuia era de 0,5 g per litru în aerul expirat.

În prezent, polițistul este cercetat penal vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Și superiorii bărbatului îl cercetează disciplinar, iar la final, în funcție de concluzii , împotriva polițistului se vor lua și alte măsuri.

×
Subiecte în articol: politist baut staţii GPL Techirghiol
Parteneri
Pensii mai mari pentru români, cu aceste acte
x close