Antena 3 CNN Actualitate Atac la o sală de fitness din Bucureşti. Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a fost înjunghiat

Atac la o sală de fitness din Bucureşti. Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a fost înjunghiat

Mai mulţi indivizi s-au luat la bătaie la o sală de fitness din Bucureşti. Un tânăr de 20 de ani murit, după ce a fost înjunghiat cu un cuțit. Atacatorul a fugit de la faţa locului, însă a fost prins de poliţişti la scurt timp.

Atac la o sală de fitness din Bucureşti. Un tânăr de 20 de ani a murit după ce a fost înjunghiat
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    19 Ian 2021   •   17:05

A fost scandal în această după-amiază la o sală de fitness din București, acolo unde mai mulţi indivizi s-au luat la bătaie. Din păcate, tânărul înjunghiat a intrat în stop cardio-respirator și a decedat.

Tragedia a avut loc la o sală de fitness din Sectorul 3

''Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat in zonă, un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunității.

De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care acordă îngrijiri bărbatului rănit. În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat.

Trupul neînsuflețit urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor'', se arată în comunicatul transmis de Poliţia Capitalei.

Arma crimei a fost găsită asupra principalului suspect

''Medicii aflaţi la faţa locului au pronunţat decesul. Vorbim de o victimă în vârstă de 20 de ani, un tânăr care în urma unei altercaţii a fost înjunghiat mortal. În prezent la faţa locului se fac cercetări. Fiind vorba de o crimă, cazul va fi preluat de Serviciul Omoruri şi de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.  Principalul suspect al acestei fapte este în prezent la secţia 11. Poliţiştii l-au găsit în apropierea locului faptei imediat după ce l-a înjunghiat pe tânăr.

Potrivit martorilor, scandalul ar fi pornit în interiorul sălii de fitness şi ar fi continuat afară. Bărbatul a fost înjunghiat cu un cuţit, iar asupra principalului suspect, polițiștii au găsit acest cuțit, arma crimei. Cu siguranță, audierile vor dura câteva ore bune, iar anchetatorii vor căuta și imagini surprinse de camerele de supraveghere, dacă ele există și funcționau la momentul respectiv'', a transmis Carmina Pricopie, senior editor Antena 3.

 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close