Scandal sexual, la o şcoală din Baia Mare: Directorul, acuzat că a vorbit despre sex cu elevele (VIDEO)

11 Sep 2009   •   19:31
Scandal sexual, la o şcoală din Baia Mare: Directorul, acuzat că a vorbit despre sex cu elevele (VIDEO)

Scandal cu iz sexual la o şcoală generală din Baia Mare. Directorul instuţiei e acuzat de părinţii unor eleve că le-ar fi predat acestora, după ore, lecţii de sex. Iar în sprijinul acuzaţiilor au arătat o înregistrare audio a unei asemenea lecţii. Profesorul neagă însă că ar fi discutat despre sex cu elevele.


Scandalul a pornit de la înregistrarea realizată de una din elevele de clasa a opta. Conversaţiile i-au şocat pe părinţi. Fata susţine că pe înregistrare este chiar vocea directorului şcolii, un dascăl cu 33 de ani vechime.

Directorul spune ca s-a întâlnit întâmplător cu elevele de clasa a opta pe terasa unui restaurant din apropierea şcolii. Dascălul susţine însă că înregistrarea audio este falsă şi că alta ar fi fost conversaţia de atunci. Mai mult, el nu-şi explică de ce înregistrarea a ieşit la iveală abia acum, la câteva luni de la acea întâlnire.

Directorul şi-a prezentat vineri dimineaţă demisia. Nu vrea să păteze imaginea şcolii, a spus el.ObservatorAi imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close