Antena 3 CNN Actualitate Scandal uriaş în Parlament între Liviu Dragnea şi Robert Turcescu: „Haideți că v-a ieșit circul”

Scandal uriaş în Parlament între Liviu Dragnea şi Robert Turcescu: „Haideți că v-a ieșit circul”

Scandal uriaş în Parlament între Liviu Dragnea şi Robert Turcescu: „Haideți că v-a ieșit circul”
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Ian 2017   •   18:35

Replici acide între Robert Tucescu şi Liviu Dragnea pe holurile Parlamentului. În timp ce președintele Camerei Deputaţilor le răspundea jurnaliștilor, deputatul PMP a venit furios spre social-democrat.

"Domnule Dragnea, nu vă supărați. Sunt Robert Turcescu. Ați convocat o ședință extraordinară a Camerei Deputaților pentru astăzi la ora 17:00. Eram în piață. Am auzit la radio, cu jumătate de oră înainte. Am sărit și am venit imediat. Dumneavoastră de ce nu ați fost la ședință? Eu am ajuns la ora 17:03. Dacă ne-ați chemat pe noi, dumneavoastră de ce nu ați venit la ședință? Erau 35 de speriați în sală, dintre deputați. Aceasta este o țară normală pe care ne-o propuneți împreună cu guvernul Grindeanu?", a spus Robert Turcescu destul de enervat.

"Am avut treburi importante de făcut. Haideți că v-a ieșit circul pe care îl voiați", a replicat Liviu Dragnea care încerca să aplaneze conflictul.

"Ar trebui să vă fie rușine!", a mai spus Robert Turcescu.

 

×
Subiecte în articol: parlament Liviu Dragnea Robert Turcescu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close