Antena 3 CNN Actualitate Scandal uriaş la MŢR. Homosexualii, întrerupţi în timpul unei proiecţii de film, de activişti naţionalişti care au intonat Imnul României şi cântece bisericeşti

Scandal uriaş la MŢR. Homosexualii, întrerupţi în timpul unei proiecţii de film, de activişti naţionalişti care au intonat Imnul României şi cântece bisericeşti

Scandal uriaş la MŢR. Homosexualii, întrerupţi în timpul unei proiecţii de film, de activişti naţionalişti care au intonat Imnul României şi cântece bisericeşti
Sursa foto: Foto: Ziaristi Online
de O.P.    |    21 Feb 2013   •   12:25

Relaţiile dintre homosexuali sunt încă un subiect controversat, care naşte reacţii extreme, în România. S-a văzut şi în seara de 20 februarie, dată la care în noua sală de cinematograf din cadrul Muzeului Ţăranului Român trebuia să fie proiectat filmul "Kids Are All right" din cadrul Lunii LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender).

Însă în momentul în care filmul a început să ruleze, mai mulţi activişti naţionalişti s-au ridicat în picioare şi s-au pus în faţa videoproiectorului, pentru a împiedica prezentarea filmului.

IATĂ IMAGINI SUPRINSE ÎN TIMPUL SCANDALULUI:


Apoi, au început să îi huiduiască pe cei prezenţi la acest eveniment, urmând să intoneze Imnul Naţional - "Deşteaptă-te, române" şi mai multe cântece bisericeşti.

Una din organizatoarele acestui eveniment, Alexandra Carastoian, a declarat pentru hotnews.ro că "au fost făcute presiuni asupra membrilor Muzeului Ţăranului Român pentru ca acest eveniment să nu aibă loc".

Site-ul roncea.ro descrie seara de 20 februarie ca o "victorie", ca un "protest reuşit împotriva MAFIEI şi propagandei homosexuale".



×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close