Antena 3 CNN Actualitate Scandal cu focuri de armă şi topoare între doi vecini din Hunedoara

Scandal cu focuri de armă şi topoare între doi vecini din Hunedoara

Doi bărbați, vecini de bloc din orașul Vucan, s-au certat, iar scandalul s-a finalizat cu spitalizare şi dosare penale. Unul dintre ei ar fi lovit o ușă cu un topor și a amenințat cu o bâtă de baseball, iar celălalt a tras cu pistolul. Cei doi au făcut plângeri la Poliție și acum sunt anchetați.

Scandal cu focuri de armă şi topoare între doi vecini din Hunedoara
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    10 Feb 2021   •   00:00

Potrivit IPJ Hunedoara, marți, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Vulcan, a reclamat că, în noaptea de luni spre marți a avut un conflict cu un vecin în vârstă de 30 de ani, care i-ar fi lovit ușa cu un topor

Bărbatul a mai declarat că marți, în momentul în care a revenit la domiciliu, a fost așteptat în casa scării de vecinul său care l-a ameninţat cu o bâtă de baseball.

Reclamație a făcut și bărbatul de 30 de ani. El le-a spus polițiștilor că vecinul său a scos un pistol și a tras asupra lui trei focuri.

După incident, bărbatul a fost transportat în stare de conștiență la Spitalul din Vulcan, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Pistolul a fost ridicat de anchetatori. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violențe, amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și distrugere.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close