Antena 3 CNN Actualitate Scandalagiu la volan. Un bărbat refuză să sufle în etilotest, după ce a făcut un accident(VIDEO)

Scandalagiu la volan. Un bărbat refuză să sufle în etilotest, după ce a făcut un accident(VIDEO)

Scandalagiu la volan. Un bărbat refuză să sufle în etilotest, după ce a făcut un accident(VIDEO)
Sursa foto: baia mare
20 Apr 2009   •   20:07

Un bărbat din Baia Mare a luat stâlp după stâlp cu maşina şi s-a supărat atât de de tare că poliţia l-a luat la întrebări, încât a sărit la bătaie. N-a mai ţinut cont de nimic. Nici că a fost vina lui, nici că putea să-şi omoare copilul care era cu el în maşină.

După ce a lovit trei stâlpi de electricitate, omul s-a rotit cu maşina în aer şi a aterizat pe roţi. Copilul lui, de numai câţiva ani, aflat pe scaunul din dreapta, a fost traumatizat de cele întâmplate.

Luat la întrebări de poliţie, bărbatul ar fi făcut orice ca să evite alcooltestul. El a stat în salvare, şi-a luat copilul de mână şi se învârtea în jurul maşinii distruse. Îi înjura pe poliţişti şi refuza constant să sufle în fiolă. După aproape o oră de jigniri aduse poliţiştilor, şoferul îşi aduce aminte că este cetăţean european.

Nervii poliţiştilor cedează şi când bărbatul face un gest agresiv, oamenii legii îl saltă.

Băiatul priveşte şocat cum tatăl lui este încătuşat şi băgat în maşina poliţiei. Nu mai este la fel de viteaz şi ajunge în cele din urmă la spital. Aici, surpriză. Etilotestul indică o alcoolemie de 0,77 la mie. Suficient pentru un dosar penal atât pentru consum de alcool la volan, cât şi pentru ultraj.



Observator

×
Subiecte în articol: etilotest Baia Mare
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close