Antena 3 CNN Actualitate Scandalos: Elev de 12 ani, băgat în spital din cauza bătăii administrate de tatăl unui coleg de clasă

Scandalos: Elev de 12 ani, băgat în spital din cauza bătăii administrate de tatăl unui coleg de clasă

Scandalos: Elev de 12 ani, băgat în spital din cauza bătăii administrate de tatăl unui coleg de clasă
Sursa foto: Foto: flickr.com
20 Feb 2012   •   23:57

Un elev de 12 ani din clasa a V-a a Şcolii Coresi din Târgovişte a ajuns, luni seară, la Spitalul Judeţean din Târgovişte, la sfârşitul orelor de curs, după ce ar fi fost bătut de tatăl unui coleg de clasă, informează Mediafax. Din primele cercetări reiese că între cei doi elevi ar fi avut loc iniţial o altercaţie.
  
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, tatăl unuia dintre elevii implicaţi în conflict a pătruns în şcoală imediat după încheierea cursurilor şi l-a lovit cu palma peste faţă pe celălalt şcolar, incidentul având loc în sala de clasă.
   
La câteva minute după scandal, mai mulţi profesori şi mama elevului bătut au intervenit şi au chemat Poliţia, iar părinţii elevului agresat au depus plângere împotriva bărbatului acuzat că le-a lovit copilul.
   
"Am fost sesizaţi de mama unui copil de 12 ani, victima unei agresiuni, iar ulterior a fost identificat bărbatul care l-a lovit pe acel copil. Acesta este cercetat penal pentru lovire şi a fost sancţionat contravenţional cu 500 de lei pentru nerespectarea normelor de acces în instituţie, pentru faptul că a pătruns în şcoală şi în clasă", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, agent Raluca Florescu.
   
Mama băiatului bătut recunoaşte că cei doi elevi s-au îmbrâncit, iar tatăl colegului l-a lovit cu pumnul şi cu palma peste faţă pe copilul său, ulterior elevul fiind dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, pentru îngrijiri medicale.
   
"Copiii s-au ciondănit, s-au împins şi s-au lovit, iar ulterior a venit părintele respectiv şi l-a lovit cu pumnii şi cu palma în clasă. Era beat mort, de-abia stătea în picioare, era să-l bat eu când am văzut ce a făcut. Dar nu trebuia să-l bată, repet, era beat mort. Mie mi-e teamă să-l mai las la şcoală, i-a dat cu pumnul în urechi şi la faţă, i-au dat doctorii picături copilului meu să-i pun în urechi. A mai fost un incident acum ceva vreme, dar nici atunci conducerea nu a luat măsuri, problema e de sus, de la conducerea şcolii", a declarat Claudia Ţărau, mama băiatului bătut.
   
Conducerea Şcolii Coresi din Târgovişte, o unitate de învăţământ care nu are paznici, a început o anchetă în acest caz. aÎn prezent, poliţiştii continuă ancheta, iar bărbatul urmează să fie audiat în legătură cu acest incident.



×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close