Antena 3 CNN Actualitate Scandalul elevei de 10 dată afară de la Bac continuă. Acuzații la adresa profesorilor

Scandalul elevei de 10 dată afară de la Bac continuă. Acuzații la adresa profesorilor

Scandalul elevei de 10 dată afară de la Bac continuă. Acuzații la adresa profesorilor
12 Iul 2015   •   18:16

Tot mai mulţi părinţi acuză superficialitatea cu care au fost eliminaţi de la Bacalaureat o parte dintre elevii de la Colegiul Tehnic “Unirea” din Ştei, scrie voceatransilvaniei.ro. La o săptămână de la izbucnirea scandalului, rapoartele întocmite arată că în cazul unor elevi se pun mari semne de întrebare dacă într-adevăr au fost eliminaţi corect. Ba mai mult, nici până astăzi, elevii nu au primit documente care să ateste motivele pentru care au fost eliminaţi, iar în cazul unora s-a luat decizia eliminării doar pentru că “se pare” că ar fi comunicat cu colegii.

108 elevi de la Colegiul Tehnic “Unirea” din oraşul au fost eliminaţi de la Bacalaureat după ce, potrivit reprezentanţilor Ministerului Educaţiei, au fraudat sau au avut tentativa de a frauda proba de matematică a examenului. Printre aceştia se află şi Alexandra Burtă, şefa de promoţie a Colegiului din Ştei, o elevă care a terminat cei 4 ani de liceu cu media 10.

Rapoartele comisiei judeţene de Bacalaureat arată superficialitatea anchetei, aceste documente fiind avizate de Ministerul Educaţiei şi Inspectoratul Şcolar Bihor.

Mai multe, pe voceatransilvaniei.ro.

×
Subiecte în articol: BACALAUREAT 2015
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close