Antena 3 CNN Actualitate Scandalul mașinilor de lux explodează la MAI. Cine a folosit, de fapt, BMW-ul cumpărat de Carmen Dan și care a ajuns la Camera Deputațillor

Scandalul mașinilor de lux explodează la MAI. Cine a folosit, de fapt, BMW-ul cumpărat de Carmen Dan și care a ajuns la Camera Deputațillor

Scandalul maşinilor de lux explodeaza la Ministerul de Interne. Marcel Vela o acuză pe Carmen Dan ca a facut cadou un bolid de lux conducerii Camerei Deputaţilor.

Scandalul mașinilor de lux explodează la MAI. Cine a folosit, de fapt, BMW-ul cumpărat de Carmen Dan și care a ajuns la Camera Deputațillor
Sursa foto: Foto: Carmen Dan/Facebook
18 Ian 2020   •   08:30

Ministrul de Interne susţine că au fost cumpărate, pe langa autoturismul de mii de euro, alte patru maşini pentru paza demnitarilor PSD. În replica presedintele interimar al social democratilor, Marcel Ciolacu susţine că bolidul de lux a fost folosit de doi vicepresedinti PNL. 

Ministrul de Interne o acuză pe Carmen Dan că a cumpărat un bolid de lux pentru Camera Deputaților, dar şi alte patru autoturisme de care s-ar fi bucurat membrii PSD. 

Mașina de mii de euro a fost folosită exclusiv de vicepreședinți ai forului legislativ din partea PNL, spune președintele interimar PSD, Marcel Ciolacu.  

Reacția lui Marcel Vela vine după revolta sindicalistilor cu privire la lipsa dotărilor de la ministerul de interne. Sindicatul Europol i-a transmis ministrului, să cumpere „un lot de sicrie de la pompe funebre", după ce o mașină cu doi polițiști s-a răsturnat într-un șanț în apropiere de Satu Mare.

 

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close