Antena 3 CNN Actualitate Scenariu de thriller în Gara de Nord din București. "Aveți o oră la dispoziție"

Scenariu de thriller în Gara de Nord din București. "Aveți o oră la dispoziție"

Scenariu de thriller în Gara de Nord din București. "Aveți o oră la dispoziție"
Sursa foto: Foto: Facebook/Politia Romana
07 Mai 2017   •   08:25

"Aveti o ora la dispozitie" - a fost termenul primit, sambata seara, de autoritati sa gaseasca o asa zisa bomba, in Gara de Nord din Bucuresti. Desi pare un fragment dintr-un scenariu de film, mesajul a fost real, scriu stirileprotv.ro.

In jurul orei 21.30, un apel la numarul de urgenta 112 anunta, in limba engleza, ca exista o bomba la Gara de Nord. Mai mult, barbatul care a sunat ar fi spus ca autorittile au la dispozitie doar o ora sa o gaseasca. 
In zona au ajuns imediat cateva echipaje ale politiei. Discret, fara sa creeze panica in randul calatorilor, agentii au cercetat fiecare coltisor si au mers inclusiv la metrou. N-au gasit insa niciun indiciu. Din fericire, nu a fost nevoie ca autoritatile sa evacueze gara, iar circulatia trenurilor nu a fost afectata.

Dupa cateva zeci de minute, a fost identificat si cel are a sunat la 112. Din primele informatii rezulta ca este vorba despre un om al strazii, in varsta de aproximativ 60 de ani. Suspectul a fost condus la Secția 3 de Politie, pentru audieri.

×
Subiecte în articol: gara de nord alerta bomba
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close