Antena 3 CNN Actualitate Scenariu în PNL: Majorarea pensiilor, înainte de 1 septembrie. Marius Budăi: "A intrat în logica de campanie pentru anticipate. E o minciună"

Scenariu în PNL: Majorarea pensiilor, înainte de 1 septembrie. Marius Budăi: "A intrat în logica de campanie pentru anticipate. E o minciună"

Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, a comentat la Antena 3 ultimul scenariu vehiculat la Ministerul Muncii, ca pensiile să fie majorate cu 20% înainte de 1 septembrie. 

Scenariu în PNL: Majorarea pensiilor, înainte de 1 septembrie. Marius Budăi: "A intrat în logica de campanie pentru anticipate. E o minciună"
18 Feb 2020   •   19:10

"O să tot avem parte de planuri din acestea. Practic PNL a intrat în logica de campanie pentru anticipate. Din păcate, e o minciună gogonată. Este un scenariu extrem de sumbru, din punctul meu de vedere. În primul rând ați văzut că a spus ministrul Muncii că noi cerem date zilnic de la Ministerul Finanțelor. Orice contabil râde de această chestiune. 

Să spunem că fac o majorare de 20% acum, înaintea alegerilor anticipate. După, vă dați seama că la 1 septembrie nu or să mai facă nimic, iar pensionarii vor fi văduviți de cei până la 1775 de lei, valoarea punctului de pensie. Vreau să iasă public dacă vor să facă așa ceva și să îi credem. Eu îi felicit dacă fac acest lucru. Dacă nu vor face asta, la 1 ianuarie 2021, când va trebui ca valoarea punctului de pensie să meargă în continuare la 1775 de lei, de fapt, ea va fi în jur de 14-15%, cum vor să dea ei înainte de anticipate. Asta înseamnă 1400 și ceva de lei", a spus Marius Budăi la Antena 3. 

Scenariu în PNL: Majorarea pensiilor, înainte de 1 septembrie. Marius Budăi: "A intrat în lofica de campanie pentru anticipate. E o minciună"

×
Subiecte în articol: Marius Budăi
Parteneri
Munca de acasă, avizată pentru angații cu copii de până în 8 ani!
x close