Antena 3 CNN Actualitate Scene de coşmar la Constanţa. Casieră, atacată cu toporul la o sală de jocuri

Scene de coşmar la Constanţa. Casieră, atacată cu toporul la o sală de jocuri

Scene de coşmar la Constanţa. Casieră, atacată cu toporul la o sală de jocuri
04 Noi 2008   •   20:10

Scene şocante într-o sală de jocuri mecanice din Constanţa unde o femeie a fost atacată cu toporul. Agresorul a intrat peste ea, a lovit-o în cap şi s-a făcut nevăzut cu încasările. Când şi-a revenit, tânăra a ieşit în stradă ca să ceară ajutor.
La ora 6 şi 39 de minute în sala de jocuri din cartierul Tomis III nu mai era nimeni. Casiera se odihnea pe un scaun aproape de uşă. Un minut mai târziu, uşa s-a deschis brusc. Un individ intră cu un topor şi o loveşte pe femeie cu o toporişcă de cel puţin cinci ori. Tânăra încearcă să se apere, dar în cele din urmă cade la pământ.
Bărbatul continuă totuşi s-o lovescă. În cele din urmă, agresorul se linişteşte şi începe să caute banii. Ia 2500 de lei din casa de marcat, apoi caută şi prin buzunarele femeii şi-i ia telefoanele.
După ce şi-a luat toată prada, tâlharul încearcă să plece. Bagă banii în buzunare, ascunde toporul în pantaloni şi, când să iasă, scapă un telefon pe jos. Vrea să-l ridice, dar în grabă se răzgândeşte şi pleacă, fără a se uita înapoi. În mai puţin de două minute tâlharul a dispărut.
Femeia rănită reuşeşte să se ridice, evaluază repede pagubele şi pleacă după ajutor. Victima, o tânără de 31 de ani, a suferit multiple leziuni la nivelul scalpului şi prezintă o fractură de os cranian.
?Agresorul şi-a luat unele măsuri ca să nu poată fi identiifcat, purtând o glugă şi probabil mănuşi pe mâini?, a declarat Zafer Sadâc, procuror la Tribunalul Constanţa.

Observator

×
Subiecte în articol: topor
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close