Scene de film de acţiune în Vama Veche. Nimic nu se compară cu un cascador amator

de L.D.    |    23 Iul 2012   •   07:43
Scene de film de acţiune în Vama Veche. Nimic nu se compară cu un cascador amator Foto: Mediafax

A fost scandal pe plaja din Vama Veche. Supărat că un bucureştean a parcat în faţa casei lui, un tânăr localnic a sărit de la balconul mansardei direct pe autoturismul acestuia şi a început să sară pe capota şi plafonul maşinii. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a-l opri.

Tânărul din imagini a fost protagonistul unor scene demne de un film de acţiune. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

 "La faţa locului jandarmii au găsit o persoană violentă care sărea cu picioarele pe capota unui auto şi spărgea oglinzile retrovizoare. Pentru că persoana era agitată au trecut la imobilizarea şi încătuşarea acesteia" a declarat  Sorin Trancă, purtător de cuvânt IJJ.

Odată imobilizat în ambulanţă, bărbatul şi-a continuat reprezentaţia.

 "Până la venirea ambulanţei, chiar dacă persoana era rănită, aceasta a adus injurii echipajului de jandarmi şi turiştilor din zonă" a mai adăugat aceasta.

Rănit în urma căzăturii, bărbatul a fost transportat la spitalul de urgenţă. Pe numele lui s-a deschis un dosar penal pentru ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii publice.


x close