Antena 3 CNN Actualitate Scene de film de acţiune în Vama Veche. Nimic nu se compară cu un cascador amator

Scene de film de acţiune în Vama Veche. Nimic nu se compară cu un cascador amator

Scene de film de acţiune în Vama Veche. Nimic nu se compară cu un cascador amator
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Iul 2012   •   07:43

A fost scandal pe plaja din Vama Veche. Supărat că un bucureştean a parcat în faţa casei lui, un tânăr localnic a sărit de la balconul mansardei direct pe autoturismul acestuia şi a început să sară pe capota şi plafonul maşinii. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a-l opri.

Tânărul din imagini a fost protagonistul unor scene demne de un film de acţiune. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor.

 "La faţa locului jandarmii au găsit o persoană violentă care sărea cu picioarele pe capota unui auto şi spărgea oglinzile retrovizoare. Pentru că persoana era agitată au trecut la imobilizarea şi încătuşarea acesteia" a declarat  Sorin Trancă, purtător de cuvânt IJJ.

Odată imobilizat în ambulanţă, bărbatul şi-a continuat reprezentaţia.

 "Până la venirea ambulanţei, chiar dacă persoana era rănită, aceasta a adus injurii echipajului de jandarmi şi turiştilor din zonă" a mai adăugat aceasta.

Rănit în urma căzăturii, bărbatul a fost transportat la spitalul de urgenţă. Pe numele lui s-a deschis un dosar penal pentru ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii publice.


×
Subiecte în articol: Vama Veche
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close