Antena 3 CNN Actualitate Scene de groază în centrul Capitalei! O persoană a murit, după o încăierare ca-n filme în Piața Constituției. Posibilă reglare de conturi (FOTO+VIDEO)

Scene de groază în centrul Capitalei! O persoană a murit, după o încăierare ca-n filme în Piața Constituției. Posibilă reglare de conturi (FOTO+VIDEO)

Scene de groază în centrul Capitalei! O persoană a murit, după o încăierare ca-n filme în Piața Constituției. Posibilă reglare de conturi (FOTO+VIDEO)
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristian Mateescu
30 Sep 2019   •   01:20

Scene de-a dreptul șocante în centrul Capitalei! O persoană a murit duminică seara, după ce mai mulți indivizi s-au încăierat în zona Piața Constituției.

Alte persoane au ajuns la spital, dintre care una în stare gravă. 

Indivizii care s-au încăierat aveau bâte și obiecte tăioase, probabil săbii. 

Conflictul a fost sesizat Poliției printr-un apel 112. Din primele cercetări se pare că ar fi o reglare de conturi.

Totodată, se pare că o persoană a sunat numărul de urgență, după ce a găsit pe jos cartușe și încărcătorul unui pistol.

”În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat un conflict, pe raza sectorului 5, conflict în care ar fi fost implicate mai multe persoane. În urma altercației două persoane au fost rănite, iar un echipaj de urgență le acorda îngrijiri. La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție de pe raza sectorului, precum și ale Brigăzii Rutiere. Se efectuează investigații în vederea stabilirii situației de fapt și de drept”, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

×
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close