Antena 3 CNN Actualitate Scene de GROAZĂ într-un hypermarket din Militari. L-a înjunghiat pe bărbatul cu care se vedea iubita lui, în faţa a zeci de oameni

Scene de GROAZĂ într-un hypermarket din Militari. L-a înjunghiat pe bărbatul cu care se vedea iubita lui, în faţa a zeci de oameni

Scene de GROAZĂ într-un hypermarket din Militari. L-a înjunghiat pe bărbatul cu care se vedea iubita lui, în faţa a zeci de oameni
de O.P.    |    17 Ian 2014   •   05:32

Scene de groază într-un hypermarket din cartierul Militari. Un bărbat gelos că fosta iubită se întâlneşte cu altcineva a recurs la un gest greu de imaginat.

După un schimb de replici, bărbatul l-a înjunghiat pe cel care se întâlnea cu iubita ei. Nu a contat că în jurul lui erau zeci de oameni sau că sunt camere de supraveghere. 

După atac, agresorul a reuşit să fugă, dar a fost prins la scurt timp de către poliţişti. Bărbatul este audiat, în timp ce victima a fost dusă de urgenţă la spital.

Atacatorul nu concepea ca fost iubită se se vadă cu altcinevea. Orbit de gelozie, omul a urmărit-o pe fată până a aflat de noua relaţia. De aici până la tentativa de omor nu a fost decât un pas.

Agresorul l-a înjunghiat de mai multe ori pe celălalt bărbat. După ce a realizat ce a făcut, a aruncat cutiţul şi a fugit.  Tânărul a rămas întins pe podea.

Deşi conştient, tânărul se simţea rău şi pierduse mult sânge. După ce i-au acordat primul ajutor la faţa locului, medicii l-au transportat de urgenţă la Spitalul Universitar.

La câteva zeci de minute de la comiterea agresiunii poliţiştii de la sectia 21 au reuşit să-l prindă pe agresor pe o strada din Militari şi l-au dus la sediu pentru audieri. După mai bine de trei ore de la începerea anchetei, ofiţerii de la serviciul Omoruri au decis să-l ducă la Poliţia Capitalei pentru audieri. Bărbatul riscă ani grei de închisoare pentru tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: gelozie violente
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close