Antena 3 CNN Actualitate Scene revoltătoare cu un profesor care-și maltratează propriul câine! Mai multe persoane au sărit în ajutorul patrupedului

Scene revoltătoare cu un profesor care-și maltratează propriul câine! Mai multe persoane au sărit în ajutorul patrupedului

Scene revoltătoare cu un profesor care-și maltratează propriul câine! Mai multe persoane au sărit în ajutorul patrupedului
Sursa foto: foto- Antena 3
28 Mai 2018   •   14:00

Un profesor este anchetat după ce ce şi-a maltratat propiul patruped. Acesta şi-a legat cainele de maşină şi l-a târât pe şosea câţiva kilometri buni, până a fost blocat de două autoturisme, iar ceilalţi şoferi au sărit in ajutorul animalului chinuit. 

Incidentul s-a petrect în comuna Islaz, județul Teleorman. După ce l-au oprit, oamenii au incercat să afle de ce a procedat asa cu bietul animal, dar stăpânul nu părea conştient de gravitatea faptei sale, deşi erau urme vizibile de sânge pe carosabil. 

Ba mai mult, acesta le-a răspuns senin că se aştepta ca patrupedul să alerge după maşina. Actul strigător la cer a fost filmat de salvatorii animalului, care au postat inregistrarea pe retelele de socializare. 

Videoclipul a strâns peste un milion si jumătate de vizualizări şi a stârnit revolta în rândul internauţilor care l-au distribuit de sute de mii de ori.

La scurt timp dupa ce filmarea a apărut în spaţiul public, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean Teleorman s-au autosesizat şi l-au cautat pe făptaş. Acesta a fost identificat şi este vorba despre un fost profesor din Turnu Măgurele. S-au luat măsuri împotriva acestuia şi în continuare se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurarille în care s-a produs fapta.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close