Antena 3 CNN Actualitate Scene șocante în Tulcea! O femeie s-a enervat și și-a trântit copilul de pământ în fața tuturor

Scene șocante în Tulcea! O femeie s-a enervat și și-a trântit copilul de pământ în fața tuturor

O tânără mamă a ieșit cu copilul la iarbă verde și l-a agresat fizic în văzul tuturor. Un martor a filmat momentul și a pus clipul video pe internet.

Scene șocante în Tulcea! O femeie s-a enervat și și-a trântit copilul de pământ în fața tuturor
Sursa foto: Youtube
28 Iul 2020   •   17:00

Femeia, care este și însărcinată, a fost enervată la culme, iar pe filmare se poate observa cum îl ia pe pe sus pe copil și îl trântește de pământ.

Scenele șocante au avut loc pe malul Dunării, la Tulcea, aproape de Galați.

Ce spun oamenii legii

„În urma apariţiei în mediul on-line a unor imagini din care reiese că un minor este agresat, poliţiştii tulceni s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.  

Din primele verificări efectuate, a rezultat faptul că in cursul zilei de 26 iulie a.c., o femeie de 24 de ani, din comuna I.C. Brătianu, judeţul Tulcea, în timp ce se afla pe o plajă neamenajată de pe raza comunei, ar fi avut un comportament necorespunzător faţă de fiul său, minor.  

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul“, a transmis Poliţia.

 

×
Subiecte în articol: Tulcea Galați
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close