Antena 3 CNN Actualitate Incident grav la metrou: Un bărbat a fost atacat cu un briceag la Piața Iancului

Incident grav la metrou: Un bărbat a fost atacat cu un briceag la Piața Iancului

Un incident extrem de grav a avut loc, joi după-amiază, la metrou, în stația Piața Iancului, după ce un bărbat a atacat cu un briceag un alt călător.

Incident grav la metrou: Un bărbat a fost atacat cu un briceag la Piața Iancului
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
23 Ian 2020   •   16:09

UPDATE: Un bărbatul ar fi vut un briceag în mână, iar oamenii de la stația de metrou Iancului au alertat Poliția. Nefiind vorba despre nicio victimă, nu au fost trimis echipaje de la SMURD sau Ambulanță. La fața locului s-a deplasat Poliția care l-a identificat pe bărbat, un consumator de droguri și, în prezent, se află la audieri. Circulația metrourilor nu a fost afectată, iar ambii bărbați au fost duși la audieri.

Incident grav la metrou: Un bărbat a fost atacat cu un briceag la Piața Iancului

----------------------------

Cele două persoane s-au luat la ceartă la stația de metrou Piața Iancului, din motive necunoscute până în prezent. Una dintre acestea a scos un briceag și a înjunghiat-o pe cealaltă.

Oamenii de pe peron au intervenit și au reușit să-l imobilizeze pe agresor. Potrivit informațiilor obține de Antena 3, în momentul percheziției, asupra atacatorului nu a fost găsit briceagul.

„La ora 13.50 a fost sesizat prin apel 112, că într-o garnitură de metrou a avut loc o altercație verbală între doi bărbați, unul dintre ei având la vedere un obiect tăietor, posibil briceag. Bărbatul a fost imobilizat și în prezent este audiat la sediului Poliției Metrou. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. Nicio persoană nu a suferit vreo vătămare”, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

Bărbat atacat cu un briceag, la stația de metrou Iancului

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close