Antena 3 CNN Actualitate Scene șocante la o școală. O profesoară din Miercurea Ciuc a fost bătută de un elev în timpul orelor - VIDEO

Scene șocante la o școală. O profesoară din Miercurea Ciuc a fost bătută de un elev în timpul orelor - VIDEO

Scene șocante la o școală. O profesoară din Miercurea Ciuc a fost bătută de un elev în timpul orelor - VIDEO
Sursa foto: Foto: Observator.tv
08 Dec 2017   •   12:32

O profesoară de la o şcoală generală din Miercurea Ciuc a fost împinsă şi lovită, joi, de un elev, fapta fiind sesizată la Poliţie, care a deschis dosar penal în acest sens. 

"Am fost sesizaţi cu privire la faptul că un cadru didactic de la o şcoală a fost împinsă şi chiar lovită de un elev de 14 ani, sens în care am înregistrat un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, în care desfăşurăm cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului şi, evident, vom propune soluţie legală prin Parchet", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.  

Inspectorul şcolar general Petru Gârbea a precizat că a fost informat despre incident de la conducerea şcolii, care anchetează împrejurările în care s-a produs incidentul şi va lua măsurile care se impun în astfel de situaţii.  

"Am fost informaţi, şcoala a iniţiat deja procedurile cuvenite în astfel de cazuri, se face o comisie să lămurească de unde a pornit. Şcoala a luat primele măsuri, urmărim cazul, să vedem ce s-a întâmplat", a afirmat Petru Gârbea. 

Conducerea şcolii respective nu a dorit să comenteze incidentul.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: profesoara bătaie miercurea ciuc
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close