Antena 3 CNN Actualitate Scene violente într-un liceu din Arad: Eleve filmate în timp ce-şi împart pumni şi picioare

Scene violente într-un liceu din Arad: Eleve filmate în timp ce-şi împart pumni şi picioare

Scene violente într-un liceu din Arad: Eleve filmate în timp ce-şi împart pumni şi picioare
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Noi 2010   •   14:42

Scene de o violenţă incredibilă, surprinse într-un liceu din Arad. Protagoniste - două eleve, care îşi împart pumni şi picioare mai ceva ca doi bărbaţi. Scena durează minute bune, timp în care ceilalţi elevi nu se grăbesc să intervină, fiind preocupaţi să filmeze bătaia.

Scenele de kickboxing au fost filmate de un elev al Colegiului Economic din Arad, într-o pauză. Protagonistele sunt două fete de clasa a 9-a. Cearta a început în joacă, la toaleta şcolii, unde elevele s-au stropit cu apă. Scandalul s-a mutat apoi în clasă, unde au început să curgă înjurăturile, pumnii şi picioarele.

Colegii au încercat la să le despartă pe cele două bătăuşe, dar spectacolul era prea incitant, aşa că s-au mulţumit să privească şi să filmeze meciul de box. Imaginile circulă deja pe Internet de ceva vreme. De acolo au aflat şi profesorii şcolii ce se întâmplă în clase în lipsa lor.

"M-au şocat imaginile, n-am putut să urmăresc până la sfârşit. Sunt copii cuminţi, n-au dat semne ca s-ar putea manifesta într-un astfel de mod", a declarat diriginta elevelor.
 
Pentru că învăţământul este obligatoriu până în clasa a 10-a, cele două eleve nu riscă să fie exmatriculate, ci se vor alege cel mult cu nota scăzută la purtare. Mai grav va fi dacă vreuna dintre ele va face plângere la poliţie.              

Nu este prima dată când elevii Colegiului Economic din Arad sunt vedetele unor astfle de evenimente. În 2008, o altă bătaie între liceeni a făcut senzaţie, tot pe Internet.

Două eleve s-au luat la bătaie în clasă





×
Subiecte în articol: eleve bătaie Arad
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close