Antena 3 CNN Actualitate Schimb de replici pe Facebook între Victor Ponta și Carmen Dan. Ce și-au spus cei doi

Schimb de replici pe Facebook între Victor Ponta și Carmen Dan. Ce și-au spus cei doi

Schimb de replici pe Facebook între Victor Ponta și Carmen Dan. Ce și-au spus cei doi
Sursa foto: Foto: gov.ro
16 Mai 2017   •   22:04

Discuțiile între membri importanți ai PSD s-au mutat din birouri pe Facebook.

După ce Victor Ponta a salutat faptul că merge scara rulantă la Aeroportul Otopeni, fostul premier i-a cerut public ministrului de Interne să aloce mai multe resurse pentru controlul pașapoartelor.

Carmen Dan a răspuns chiar la postarea lui Ponta, pe care l-a înțepat privind situația din aeroport.

„Domnule Victor Ponta, vă răspund tot într-o manieră publică, pentru că știu că există un interes mare al cetățenilor față de situația din Aeroportul Otopeni. Așa cum bine știți, MAI a fost tot timpul deschis pentru găsirea unor soluții de fluidizare a activității de control din punctele de trecere a frontierei, inclusiv din Aeroportul Otopeni.

În sensul acesta, față de acum 2 ani, când sunt convinsă că aveați cunoștință despre situație, din poziția de premier, acum, împreună cu administratorul aeroportului, s-a reușit suplimentarea numărului de filtre destinate controlului la frontieră, dublându-se, practic, numărul acestora. În plus, s-au alocat suplimentar 80 de polițiști de frontieră.

E bine de știut că alți 50 de polițiști de frontieră în plus, sau și mai mulți, nu ar rezolva situația, atâta timp cât nu vor fi identificate spații suplimentare destinate controlului. Acum folosim la maxim infrastructura existentă” i-a răspuns Carmen Dan lui Victor Ponta.

 

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close