Antena 3 CNN Actualitate Schimb? Manchester United îl vrea pe Casillas

Schimb? Manchester United îl vrea pe Casillas

Schimb? Manchester United îl vrea pe Casillas
Sursa foto: iker casillas
20 Iun 2009   •   13:40

Manchester United este gata să dea înapoi o parte din cei 80 milioane de lire pe care îi va primi de la Real Madrid pentru Cristiano Ronaldo, pentru a-l lua pe portarul spaniol Iker Casillas.

Edwin van der Sar va face 39 de ani în octombrie, iar Sir Alex Ferguson ştie că trebuie să găsească o alternativă mai tânără pentru olandez.
Pe lângă italianul Gigi Buffon, Casillas este cotat ca fiind cel mai bun portar din lume de către mulţi analşti, deşi a devenit un simbol pentru Real alături de Raul.
Aceasta însă cu siguranţă că nu îl va împiedica pe Ferguson şi în pofida faptul că începe o nouă epocă pe Bernabeu, cu sosirea lui Ronaldo şi Kaka, antrenorul celor de la United speră că spaniolul ar putea fi tentat de provocarea de a juca şi pentru alt mare club european.
La începutul săptămânii englezii au anunţat că portarul Barcelonei, Victor Valdes, este principalul vizat pentru a-i lua locul olandezului de 39 de ani. Catalanii s-au mişcat însă repede şi i-au prelungit contractul lui Valdes până în 2014.
Acum însă, britanicii pregătesc o ofertă pentru Casillas pe care madrilenii nu o pot refuza, scrie presa engleză.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close