Antena 3 Actualitate Schimbare la Ministerul Transporturilor. Dispare CNIR şi se reînfiinţează CNADNR

Schimbare la Ministerul Transporturilor. Dispare CNIR şi se reînfiinţează CNADNR

14 Feb 2017   •   16:09
Schimbare la Ministerul Transporturilor. Dispare CNIR şi se reînfiinţează CNADNR
Sursa foto: Foto: Agerpres

Oficialii Ministerului Transporturilor vor anunţa, săptămâna viitoare, în Parlament că proiectul Ordonanţei de Urgenţă 55/2016, care a reorganizat Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) în Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi Compania Naţională de Investiţii Rutiere (CNIR), nu are susţinere, scrie Capital.

Astfel, Compania Naţională de Investiţii Rutiere dispare şi se reînfiinţează CNADNR.

Recent, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a anunţat că înfiinţarea Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere încurcă activitatea CNAIR.

“Este prioritară luarea unei decizii în privinţa Companiei Naţionale de Investiţii Rutiere (CNIR), pentru că aceasta nu este funcţională şi blochează scoaterea la licitaţie de noi proiecte de investiţii”, preciza ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, după dezbaterile pe proiectul de buget pe 2017 al ministerului de resort, din comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close