Antena 3 Actualitate Schimbare la vârful Internelor. Şeful de la Ordine Publică, eliberat din funcţie. Vezi cine îl înlocuieşte

Schimbare la vârful Internelor. Şeful de la Ordine Publică, eliberat din funcţie. Vezi cine îl înlocuieşte

20 Mar 2012   •   12:24
Schimbare la vârful Internelor. Şeful de la Ordine Publică, eliberat din funcţie. Vezi cine îl înlocuieşte
Sursa foto: Foto: mai.gov.ro

Ioan Dascălu a fost eliberat din funcţia de şef al Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din MAI. Decizia a fost luată de premierul Mihai Răzvan Ungureanu.

Postul a fost preluat de Petre Tobă, până în prezent secretar general adjunct în minister, fost şef al Poliţiei Române.

Schimbarea dispusă de premierul Ungureanu la nivel MAI are loc în contextul în care Viorel Vasile a fost schimbat recent de la conducerea Poliţiei Capitalei, în urma atacului armat de la coaforul din Dorobanţi.

Petre Tobă, chestor principal de poliţie, a fost demis în noiembrie 2010 de la conducerea Poliţiei Române, tot atunci fiind eliberat şi Dan Valentin Fătuloiu de la şefia Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică.

În locul lor au fost numiţi atunci, prin decizie a premierului Emil Boc, Liviu Popa, la Poliţia Română, şi Ioan Dascălu, la Departamentul ordine şi siguranţă publică din MAI, informează Mediafax.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close