Antena 3 CNN Actualitate Schimbare radicală în ancheta de la Caracal. Gheorghe Dincă nu o mai recunoaște pe Luiza ca fiind una dintre victime

Schimbare radicală în ancheta de la Caracal. Gheorghe Dincă nu o mai recunoaște pe Luiza ca fiind una dintre victime

Schimbare radicală în ancheta de la Caracal. Gheorghe Dincă nu o mai recunoaște pe Luiza ca fiind una dintre victime
13 Sep 2019   •   13:18

Gheorghe Dincă încearcă să dea peste cap ancheta de la Caracal. Avocatul familiei Luizei, prezent la audieri, susține că acesta își bate joc de procurori și încearcă să îi induca în eroare. Pe de altă parte, familia Măceşanu cere extinderea expertizei făcute de IML asupra oaselor găsite în butoiul în care Dincă susţine că a ars corpul Alexadrei.

Dacă la început și-a recunoscut crimele, spunând că e vorba despre Alexandra și Luiza, Gheorghe Dincă nu o mai recunoaște acum pe Luiza. Ce descrie el nu corespunde cu adolescenta de 18 ani, ceea ce ne duce cu gândul că e posibil să existe o a treia victimă. 

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, spune că e nevoie de psiholog în urma audierilor lui Dincă. 

Inculpatul a fost audiat multe zile la IGPR, avocații au mers azi la DIICOT să studieze anumite părți din dosar, i s-a făcut analiză comportamentală lui Dincă și urmează și expertiza care arată dacă a avut sau nu discernământ atunci când a comis presupusele crime. 

 

 

×
Parteneri
Românii au săpat un tunel timp de 20 de ore pentru a salva un tânăr
x close