Antena 3 CNN Actualitate Schimbare șocantă în dosarul Caracal! Noi detalii dezvăluite de Gheorghe Dincă despre modul în care le-a ucis pe Luiza și Alexandra

Schimbare șocantă în dosarul Caracal! Noi detalii dezvăluite de Gheorghe Dincă despre modul în care le-a ucis pe Luiza și Alexandra

Antena 3 a prezentat noi detalii din dosarul Caracal legate de modul în care a acționat Gheorghe Dincă, orele petrecute de Luiza și Alexandra în locuința acestuia din Caracal. 

Schimbare șocantă în dosarul Caracal! Noi detalii dezvăluite de Gheorghe Dincă despre modul în care le-a ucis pe Luiza și Alexandra
13 Dec 2019   •   21:27

"În urma analizei comportamentale, s-a ajuns la concluzia că Gheorghe Dincă nu a mințit în multe dintre declarațiile lui. Vorbim de ultimele declarații pe care le-a dat. Au fost primele când a încercat să jongleze, să-i ducă pe anchetatori pe anumite piste, să nu le spună chiar tot, doar că la sfârșitul lunii octombrie Gheorghe Dincă a clacat și a înțeles că e mai bine să coopereze cu anchetatorii, astfel încât va avea parte un regim mai bun în penitenciar, dar și că oricum nu mai are nicio șansă pentru că de foarte multe ori polițiștii, procurorii, i-au pus lui Dincă exact dovezile. Știa că nu are scăpare și trebuia să recunoască cele mai multe lucruri. În ultimele declarații e clar că nu a mințit și a detaliat", a afirmat jurnalista Berta Popescu la Exces de putere, de la Antena 3. 

"E un dosar penal la care se lucrează de 4-5 luni. Sunt 60 de ore de audieri numai cu Dincă. Sunt foarte multe declarații, toate sunt înregistrate. Gesturile, mimica, toate acestea au fost analizate. Poate au momente când Dincă a devenit nervos, a căzut din punct de vedere psihic", a adăugat Berta Popescu. 

Ce le-a declarat Gheorghe Dincă anchetatorilor

-Luiza a fost captivă, violată și bătută patru zile
-Luiza, încuiată în cameră, i-a legat picioarele și a legat-o la ochi
-Luiza nu a mâncat. A băut doar apă
-Refuzul Luizei de a întreține relații sexuale și jignirile l-au scos din minți pe Dincă. A bătut-o cu pumnii de furie, apoi a ieșit din casă. Când s-a întors în cameră ar fi vrut să-i spună că îi pare rău, dar și-a dat seama că fata murise. 
-Gheorghe Dincă spune că i-a pus trupul într-o husă de pat și saci de plastic pentru a arunca trupul în Olt. Când a ieșit în curte a văzut butoiul și s-a gândit să ardă trupul. A luat o cârpă înmuiată în motorină, a folosit și deșeuri de plastic, electronice, resturi de trestie legată cu sârmă. 

Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu

"În ceea ce o privește pe Luiza, există niște imagini de pe camerele de supraveghere care o arată luată la ocazie de Dincă. Există dovezi că a fost în casa lui Dincă, sunt pete de sânge și alte urme biologice. Avem declarația lui Dincă și a recunoscut că a fost în casă inclusiv Fane. Au făcut legătura și cu oasele din lizieră. Avem un raport antrpologic care spune că oasele aparțin unei fete de 19 ani. Nu s-a găsit ADN în acele oase pentru că au fost arse la temperaturi foarte mari. Știm că s-a făcut și o analiză științifică și a confirmat că acele substanțe care există în oasele din lizieră e aceeași substanță ca în butoi", a spus Berta Popescu. 

Cum a ucis-o Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu

"Gheorghe Dincă se pare că nici nu a știut că Alexandra a folosit acel telefon pentru a avea vreo convorbire. Știm foarte bine că Alexandra i-a spus că o doare burta și capul. Nu s-a dus să-i cumpere medicamente, dar a plecat de acasă spre Craiova. Acela a fost momentul în care el i-a sunat pe părinții Alexandrei să le spună că e bine. S-a întors acasă și a văzut-o pe Alexandra dezlegată și aproape de ușă, de masa unde era și telefonul. Ea a spus că nu s-a întâmplat nimic. El a spus că nu s-a gândit că a folosit telefonul pentru că el știa că telefonul nu are credit. A legat-o din nou și apoi a plecat să-și ia mașina, l-a rugat pe un vecin să-l ducă până acolo și când s-a întors acasă a dezlegat-o pe Alexandra, a vorbit cu ea, a încercat să întrețină din nou relații sexuale cu ea, fata a refuzat, a devenit puțin violentă și Gheorghe Dincă s-a enervat și a clacat pentru că a primit un refuz, ceea ce el nu putea să accepte. Spune că a lovit-o, fata a căzut și s-a lovit cu capul de ciment și apoi a sugrumat-o". 

Schimbare șocantă în dosarul Caracal! Noi detalii dezvăluite de Gheorghe Dincă despre modul în care le-a ucis pe Luiza și Alexandra


 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Dincă Caracal Luiza alexandra
Parteneri
Atenție, români! Înșelătorie nouă în numele Poștei Române
x close