Antena 3 Actualitate Școala FDVDR accesată de un număr record de copii

Școala FDVDR accesată de un număr record de copii

de Georgiana Adam    |    08 Oct 2020   •   16:20
Școala FDVDR accesată de un număr record de copii

Înscrierile pentru cursurile desfășurate la Școala FDVDR, în noul an educațional, s-au încheiat. Au avut loc peste 3500 de înscrieri, la aceste cursuri dorindu-și să participe copii din întreaga țară și din Republica Moldova, dar și copii români din țări precum Belgia, UK, Germania sau Italia.

În perioada următoare, aceștia vor participa la o serie de sesiuni de testare și evaluare, conform criteriilor de selecție specifice fiecărui curs în parte, în urma cărora vor fi selectați cei care vor face parte din noul program de cursuri gratuite, care vor avea loc la #școalaFDVDR, în noul an educațional.

Scopul acestui program național de cursuri online este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri români talentați și dornici de performanță să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile vor începe pe 12 octombrie.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close