Antena 3 Actualitate Şcoala MISA îşi deschide porţile pentru doritorii de integrare spirituală în absolut

Şcoala MISA îşi deschide porţile pentru doritorii de integrare spirituală în absolut

de N.B.    |    27 Sep 2011   •   20:00
Şcoala MISA îşi deschide porţile pentru doritorii de integrare spirituală în absolut
Sursa foto: Foto: gregorianbivolaru.com

MISA îşi deschide şcoală în Bucureşti unde amatorii de studii nici nu au nevoie de diplomă de bac. Porţile spre integrare spirituală se vor deschide mâine, însă fără Gregorian Bivolaru.

Adepţii Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut au împânzit Capitala cu materiale promoţionale. Cursurile se vor ţine în cartierul bucureştean Pipera, într-o cladire roz, culoare pe care adepţii o consideră simbolul seducţiei şi al iubirii.

Reprezentanţii Ministerului Educaţiei au aflat abia azi de noua formă de învăţământ superior ezoteric. Ei susţin că şcoala MISA nu are niciun fel de autorizaţie sau acreditare, iar instituţia funcţionează în afara legii.

Oricum, legea după care a trăit mentorul Gregorian Bivolaru a fost întotdeauna alta. Are deja două dosare penale. În urmă cu câţiva ani liderul integrării în absolut a fugit în Suedia şi nu s-a mai întors. Autorităţile de acolo au refuzat extrădarea lui pe motiv că e persecutat în România.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close