Antena 3 CNN Actualitate Scrisoare emoţionantă a unei adolescente pentru Raisa, fata omorâtă pe trecerea de pietoni: ”De azi te voi considera prietena mea”

Scrisoare emoţionantă a unei adolescente pentru Raisa, fata omorâtă pe trecerea de pietoni: ”De azi te voi considera prietena mea”

O adolescentă din Cluj a scris un text emoţionant după ce a aflat că Raisa, o fată de 11 ani, a murit după ce a fost călcată cu mașina de un polițist, pe trecerea de pietoni.

Scrisoare emoţionantă a unei adolescente pentru Raisa, fata omorâtă pe trecerea de pietoni: ”De azi te voi considera prietena mea”
Sursa foto: Observator
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Ian 2022   •   20:35

Isabella Popa, o fată de 14 ani din Cluj, a fost profund afectată de modul brutal în care a fost omorâtă Raisa.

„Dragă Raisa, 

Cu toate că nu te-am cunoscut niciodată, vestea morții tale m-a întristat teribil. Am plâns pentru tine deoarece Dumnezeu a fost nedrept cu tine și te-a luat prea repede dintre noi. 

Cu toate acestea știu că acum acolo unde ești tu, în Rai, ne privești și ești mai fericită decât aici, pe Pământ. Părinții tăi nu mai trebuie să plângă și să fie triști fiindcă ei nu te-au pierdut definitiv, ci te vor întâlni într-o zi sus în ceruri așa cum îmi doresc să te întâlnesc și eu. 

Îl rog pe Dumnezeu să te ierte, dacă ai avut păcate și să îți ofere odihna veșnică. Și eu sunt de aceeași vârstă cu tine, iar de azi eu te voi considera prietena mea și îmi doresc să mă călăuzești pe mine și pe toți pe care îi iubești să facă tot ce e bine. 

Până când ne vom revedea sus în ceruri, trebuie să trăim cu speranța că te vom vedea odată și atunci vom fi cei mai fericiți. 

Cu cel mai mare drag, Popa Isabella din Cluj", a scris adolescenta, potrivit Observator.

Citește șiPoliția se bâlbâie în privința misiunii agentului care a accidentat-o mortal pe Raisa. Haina pe care o purta contrazice scenariul autorităților

Tatăl Raisei a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena 3.

„A fost greu! A fost foarte greu! Dar, probabil că o să ne ajute să trecem mai departe. (...) Suntem în ianuarie și ar fi trebuit să fie zăpadă și ger, dar soarele acesta a ieșit numai pentru ea, ca să-i lumineze calea. Să știți că acest polițist o să plătească. 

Probabil Dumnezeu o să facă în acest fel încât să plătească și el tot cu viața pentru fata mea, pentru că așa ar trebui", a spus tatăl fetiței.

Întrebat cum crede că se desfășoară ancheta, acesta a răspuns:

„Eu sper că autoritățile o să-și facă treaba și datoria, pentru că totuși e un copil de 11 ani care nu ar fi trebuit să plece așa repede pentru un nenorocit care aleargă ca disperatul. Eu sper că o să fie bine, dar toți trebuie să ne gândim că trăim în România.

Și trăind în România s-ar putea ca totul să fie mușamalizat, toți să se spele pe mâini. Dar, noi sperăm să fie bine. Să facă dreptate! Să plătească pentru că asta e".

×
Subiecte în articol: moarte scrisoare accident
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close