Antena 3 CNN Actualitate Scrisoare plină de blesteme trimisă din închisoare de Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal

Scrisoare plină de blesteme trimisă din închisoare de Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, a trimis din închisoare o scrisoare de 50 de pagini pline de blesteme adresată judecătorilor de la Curtea de Apel Craiova.

Scrisoare plină de blesteme trimisă din închisoare de Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Loredana Chimoiu    |    26 Noi 2022   •   18:56

Pe lângă judecători, Dincă i-a blestemat pe toţi cei care au anchetat cazul.

Totodată, criminalul din Caracal a profitat de ocazie să spună, din nou, că este nevinovat şi că a fost obligat să recunoască că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Conţinutul celor 50 de pagini cu blesteme scrise de Gheorghe Dincă. În loc să îşi motiveze faptele pentru care a fost condamnat sau să explice judecătorilor ceea ce a făcut, criminalul a preferat să lanseze tot felul de acuzaţii şi să îi blesteme pe toţi cei care au anchetat cazul Caracal.

Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă a lansat inclusiv ameninţări la adresa judecătorilor care urmează să dea verdictul final în dosar.

Curtea de Apel Craiova va judeca dosarul Caracal pe 30 ianuarie 2023.

Citeşte şi: Gheorghe Dincă, scrisoare către familia Luizei Melencu: "Luiza dumneavoastră trăiește. Eu mă rog mereu să apară"

Pe 23 septembrie 2022, Gheorghe Dincă a fost condamnat la 30 de ani de închisoare.

Judecătorii de la Tribunalul Olt l-au condamnat pe Dincă pentru trafic de persoane, viol, omor și profanare de cadavre, după trei ani de la data dispariției celor două fete Măceșanu Alexandra Mihaela şi Melencu Luiza Mihaela.

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close