Antena 3 CNN Actualitate Scrisoare-bombă, înainte de audierea lui Dăncilă: Audierea Premierului este doar un joc politicianist

Scrisoare-bombă, înainte de audierea lui Dăncilă: Audierea Premierului este doar un joc politicianist

Scrisoare-bombă, înainte de audierea lui Dăncilă: Audierea Premierului este doar un joc politicianist
23 Sep 2018   •   11:43

O scrisoare-bombă a fost trimisă liderilor Parlamentului European, trimisă de doi europarlamentari români, înaintea audierii în Parlamentul European a Vioricăi Dăncilă.

”Noi punem sub semnul întrebării nevoia de a avea o dezbatere cu privire la România. Înainte ca în comisia LIBE să se discute impactul protocoalelor asupra statului drept în România, chestiune care e decisă și se va discuta pe 1 octombire într-o sesiune extraordinare. Această dezbatere pe protocoale va fi și în plen. Dăncilă nu va fi audiată, dacă va vrea, va putea face o declarație. Noi am transimis tot ce a fost în spațiul public, cu privire la protocoale”, a declarat Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, pentru Antena 3.

Audierea lui Dăncilă în Parlamentul European este doar un joc politicianist, susține Norica Nicolai.

”Weber a solicitat și a spus expres ca și România să fie supusăaceluiași tratament ca Ungaria. E un politicianism abject, care îl descalifică pe domnul Weber ca un lider european. Aceste jocuri nu fac decât să îndepărteze alegătorul european”, a mai spus Norica Nicolai.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close